"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"

2015. március 11. 21:06 - D.C

Joseph Murphy : A háládatosság technikája

5_tipp_hogy_tavaszra_formaba_lendulj.jpg

A háládatosság technikája

Az apa megígéri lányának, hogy amennyiben megszerzi a diplomát, világ körüli utazást kap ajándékba. A lány még nem kapta meg a pénzt az utazás költségeire, nem indult még útnak, mégis nagyon hálás, és olyan boldog, mintha már ott állna a hajó fedélzetén. Tudja, hogy apja megtartja ígéretét, így szellemileg megkapta és elfogadta az ajándékot örömteli várakozással és hálás szívvel.


Válószínűleg jártál már autókereskedőnél, és vásároltál kocsit, holott épp nem volt raktáron az a modell, amire vágytál. Megmondtad, mit szeretnél, a kereskedő pedig azt felelte, megrendelik az autót. Köszönetet mondtál, és hazamentél kocsi nélkül. Tökéletesen biztos voltál benne, hogy a közeljövőben megkapod az autót, mert hittél és bíztál a kereskedés vezetőjének becsületességében.
Mennyivel inkább megbízhatsz a Végtelenben és az Ő teremtő törvényében, amely soha nem változik, és amely kivétel nélkül mindig reagál az Őbelé vetett hitre és bizalomra!

 

Joseph Murphy

Címkék: Joseph Murphy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretet-forras.blog.hu/api/trackback/id/tr647261165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"
süti beállítások módosítása