"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"

2013. január 27. 21:43 - d.szabi

A könny forrása a lélek

könny.jpgA könny forrása a lélek. A könny mindig az emberről beszél. Boldogságnak és boldogtalanságnak egyaránt vannak könnyei. Könnyezik szívünkben a fájdalom és könnyezik az öröm. A könnyben énünk jelenik meg. A könny vallomás.

A szeretet, a szerelemkönnyekkel is beszélhet. Az irgalomnak, a jóságnak is vannak könnyei. A gyűlölet és harag szárazon hagyja a szemet. A könnyeket soha nem szabad szégyellni.

Minden könny nagyon emberi. Nagyon Te. Nagyon Ő. Csodálatosak a könnyben úszó szemek. A könnyeknek hatalma van. Meglágyítja a kemény szíveket. A durvát megszelídíti és a kegyetlenből irgalmat vált ki. Vannak könnyeid? Kincsek az arcodon. Könny és öröm ikertestvérek. Ízelgesd könnyeidet. Nem csupán sós, mindegyiknek öröm íze is van.

Sírj

hogy

könnyed

duzzadó árja

lelked bánatát el

sodorja sok kicsi

cseppje hulljon remegve

fénylő nyakéket fonj belőle

sose bánd láncod ha el

szakad s millió gyöngye

szerteszalad

http://www.amegoldas.eoldal.hu/cikkek/uj-jo-vegyes-idezetek-15.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretet-forras.blog.hu/api/trackback/id/tr265047356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"
süti beállítások módosítása