"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"

2012. április 13. 19:21 - d.szabi

Te magad vagy az erő...

ero.jpg

Be fogom bizonyítani neked, hogy képes vagy fantasztikus dolgokat kihozni magadból!

Képes vagy felfedezni magadban az ERÕT és valóra váltani azokat az álmaidat is, amikrõl most még azt sem tudod hogy léteznek. Az az élet, amit a jelen pillanatban élsz csak szikrája annak a lángnak, amivel képes vagy ÉGNI, ha tudatában vagy a 100% ERÕNEK, amivel már ebben a pillanatban is rendelkezel.

Amikor rájössz, hogy imádod azt, amit csinálsz:


Az egyik szünetben megismerkedtem egy kedves fiatalemberrel, aki nem olyan rég csatlakozott a közösségünkhöz. Számára most egy teljesen új világ tárult fel, amiben lehetõségeket keres magának.

Azon kaptam magam, immáron sokadik alkalommal, hogy elkezdtem motiválni ezt a fiatalembert arra, hogy merje saját magát bátran kipróbálni az élet számtalan területén. A rövid kis beszélgetésünk során nem csak õ, de én is hihetetlenül feltöltõdtem, hiszen éppen azt csináltam, amit a legjobban szeretek. Imádok embereket motiválni arra, hogy merjenek lépni az álmaik megvalósítása felé.

Te is képes vagy megtalálni mi az, amit imádsz!


Ha most te is úgy érzed magad, hogy keresel valamit, de még nem tudod, hogy mi az, a legjobb módszer, amit ebben a pillanatban tehetsz az az, hogy válogatás nélkül elkezdesz megtanulni mindent, ami egy kicsit is felkelti az érdeklõdésedet.

A benned lévõ ERÕ folyamatosan reagálni fog arra, amivel kapcsolatba kerülsz:

Hol feszültséget fogsz érezni, hol pedig elképesztõ lelkesedést. Ahol a lelkesedést érzed ott fogod megtalálni azt az ERÕT, amit keresel. Ehhez azonban ki kell menned a világba és számtalan területen ki kell próbálnod magad.

Baráti Üdvözlettel:

Schilling Péter

Életvezetési tanácsadó,

az örömteli élet szakértõje

www.szammisztika.com

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretet-forras.blog.hu/api/trackback/id/tr924413028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"
süti beállítások módosítása