"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"

2015. március 06. 22:27 - D.C

ROBIN S. SHARMA : Éld az életed

phpthumb_generated_thumbnail.jpeg

Éld az életed


Amikor a filmsztár Kevin Costnert karrierje kedvező és kedvezőtlen fordulatai felől faggatták, ezekkel a szavakkal válaszolt: „Élem az életem.” Nagyon mélynek találtam ezt a választ. Ahelyett, hogy élete jó, avagy rossz eseményeinek és tapasztalatainak értékelésével töltené a napjait, semleges álláspontra helyezkedett, s egyszerűen úgy döntött, annak fogadja el azokat, amik: az életútja természetes velejáróinak.


Valamennyien más-más úton haladunk végső rendeltetésünk felé. Egyeseknek rögösebb az útja. Ám senki sem ér a végbe anélkül, hogy ne kelljen ilyen vagy amolyan csapással szembenéznie. Miért nem fogadjuk hát el, hogy az élet már csak ilyen, ahelyett, hogy harcolunk vele? Miért nem élünk meg egyszerűen mindent a maga teljességében, ami belép az életünkbe? Érezd a fájdalmat és élvezd a boldogságot! Ha sosem jártál a völgyekben, nem olyan lélegzetállító a hegytetőről eléd táruló látvány. Ne feledd, az életben nincsenek igazi kudarcok, csupán csak eredmények. Nincsenek igazi tragédiák, csak tanulságok. És valóban nincsenek problémák, csak lehetőségek, amelyek arra várnak, hogy a bölcs emberek felismerjék bennük a megoldást.

ROBIN S. SHARMA
(Ki fog utánad sírni? részlet)
Címkék: ROBIN S. SHARMA
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretet-forras.blog.hu/api/trackback/id/tr87247293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Emlékszel még arra, hogy ki voltál, mielőtt a világ megmondta neked, kinek kell lenned?"
süti beállítások módosítása